Přes portál blogerky.cz jsem se dostala k tomuto skvělému balení čtyř různých balsamikových krémů. Ten či ta, co z jich stvoří ten nejlepší recept, poletí v létě do Řecka. Tak to jsem nemohla odolat!
Balsamika Kalamáta Papadimitriou jsem důkladně otestovala, nejdřív jen tak samotné. Poté hned tak jak je mám nejraději - s čerstvou zeleninou. Ze všech otestovaných receptů pro mne jednoznačně vyhrály čokoládové lanýže s balsamikem s chutí pomeranče a citronu. Lanýže jsou hotové raz dva, čokoláda a balsamiko spolu splynou v jednu chuťovou symfonii. Ochutnáte jeden, druhý a když dojídáte poslední, tak už pomalu jdete rozehřívat čokoládu na další dávku.
Na cca 12 kousků si připravte:
100ml 33% smetany na šlehání
100g 75% čokolády
3 velké lžíce bílého balsamikového krému s pomerančem a citronem
kakao na obalení
Žádné komentáře:
Okomentovat